Tilaus- ja toimitusehdot


1. Palveluntarjoajan nimi 
Beerpongkauppa.fi (verkkokauppa www.beerpongkauppa.fi) on rekisteröity Suomessa Y-tunnuksella  2756752-5. Yrityksen osoite on Suonionkatu 7 B 12, 00530 Helsinki.

2. Palvelujen tarjoaminen 
Palveluja tarjotaan vain 18-vuotta täyttäneille. Palvelua ei saa käyttää laittomiin, vilpillisiin tai keinottelutarkoituksiin.

3. Sopimus 
Tekemällä tilauksen tämän sivuston kautta, vahvistat että olet lukenut ja ymmärtänyt nämä käyttöehdot ja suostut noudattamaan niitä. Jos olet kuluttajan asemassa, nämä käyttöehdot eivät vaikuta sinulla kuluttajana oleviin lakiin perustuviin oikeuksiin. 

4. Tilauksen tekeminen 
Kun teet tilauksen, noudata ruudulla näkyviä ohjeita.

Teemme parhaamme, jotta sivustolla esiintyvät tuotteet ovat saatavilla. Emme kuitenkaan pysty takaamaan, että tuotteet ovat varastossa tai heti saatavilla tilausta tehdessäsi. Jos jokin tilauksen tuotteista on loppunut varastostamme, olemme sinuun yhteydessä. Puuttuva tuote hyvitetään tai toimitetaan myöhemmin.

Verkkokaupalla on oikeus olla hyväksymättä tilausta syytä ilmoittamatta.

Beerpongkauppa.fi ei vastaa siitä, jos tilauksen toimitus estyy, vaikeutuu tai myöhästyy beerpongkauppa.fi:n vaikutusmahdollisuuksien ulkopuolella olevasta seikasta, kuten sodasta, luonnonmullistuksesta, vienti- tai tuontikiellosta, viranomaisen päätöksestä, yleisen liikenteen häiriintymisestä tai muusta vastaavasta Beerpongkauppa.fi -verkkokaupan toimintaa vaikeuttavasta tai estävästä toiminnasta

5. Tilauksen maksaminen

Verkkokaupan maksujenvälityksen toteuttaa Maksuturva Group Oy (y-tunnus 2121703-0) yhteistyössä pankkien ja luottolaitosten kanssa. Palvelun käyttö ei vaadi rekisteröitymistä tai lisämaksujen suorittamista. Maksuturva Group Oy:llä on Finanssivalvonnan myöntämä maksulaitoksen toimilupa. Kaikki tiedonsiirto ja rahaliikenne on SSL-suojattu, eli kukaan ulkopuolinen ei voi nähdä tietojasi. Maksunsaajana näkyy Maksuturva Group Oy.

Maksuturvan kautta voit maksaa kaikilla suomalaisilla verkkopankeilla.

Käytämme tilausteen maksamiseen myös PayPalia. PayPal on Internetissä käytettävä maksujärjestelmä, jota ylläpitää yhdysvaltalainen samanniminen yritys. 

PayPal on tarkoitettu korvaamaan perinteisiä maksumenetelmiä, mitä varten PayPaliin voi rekisteröidä oman käyttäjätilin. Tunnuksen ja tilin rekisteröiminen ei kuitenkaan ole pakollista, vaan PayPalin kautta on mahdollista suorittaa yksittäisiä luottokorttimaksuja. PayPal maksulla voi maksaa Visa, MasterCard ja American Express luottokorteilla tai PayPal-tililtäsi.

Lisätietoa löydät osoitteesta www.paypal.com.

6. Tilauksen vahvistaminen 


Onnistuneen tilauksen päättää tilausvahvistus, joka lähetetään automaattisesti tilaajan antamaan sähköpostiosoitteeseen. 

7. Tilauksen toimitus 

Toimitamme myymämme tuotteet Suomessa Postin välityksellä. 

8. Palautus

Tuotteillamme on 30 päivän palautusoikeus. Mikäli haluat palauttaa tuotteen, ota yhteyttä asiakaspalveluumme asiakaspalvelu@beerpongkauppa.fi. Huomioithan, että palautettavan tuotteen tulee olla käyttämätön.

9. Reklamaatiot

Reklamaatiotapauksissa pyydämme sinua olemaan yhteydessä osoitteeseen asiakaspalvelu@beerpongkauppa.fi. Reklamaatioista hyvitämme koituneet lähetyskulut.

Mihin osoitteeseen palautan tuotteet?

Palautusosoite: 

ASIAKASPALAUTUS 
Beerpongkauppa.fi

Suonionkatu 7 B 12, 00530, Helsinki

Koska saan rahani takasin?

Maksamme rahat takaisin samalla menetelmällä kun maksoit meille. Eli jos maksoit verkkopankkissa, hyvitämme verkkopankkiisi. Hyvitys tapahtuu vasta sitten kun olemme vastaanottaneet reklamoitavan tavaran, tarkistaneet sen ja varmistaneet että tuotteet ovat käyttämättömiä ja myyntikelpoisia. 

Palautukset maksamme viipymättä 1-2 viikon sisällä.

Pidätämme oikeuden periä palautuskustannukset asiakkaalta jos asiakaspalautus on tehty aiheetta tai toimitusehtojen vastaisesti.

9. Näiden käyttöehtojen muutokset Näihin käyttöehtoihin voidaan tehdä ajoittain muutoksia, ja me pidätämme oikeuden tehdä muutoksia milloin tahansa ilmoittamatta. Ennen tilauksen tekemistä on suositeltavaa lukea nämä käyttöehdot kokonaan. Jos jatkat palvelun käyttöä muutosten jälkeen, olet hyväksynyt nämä käyttöehdot muunneltuina.

10. Sovellettava laki Näihin käyttöehtoihin ja kaikkiin niihin liittyviin erimielisyyksiin ja vaateisiin sovelletaan Suomen lakia. Kaikki palvelusta aiheutuvat kiistat ratkaistaan Suomen käräjäoikeuksissa.