Meistä


Mistä voisi helposti ja luotettavasti ostaa Suomeen virallisten mittojen mukaisen beer pong -pöydän?

Tätä pohtivat yhdessä tuumin Beerpongkauppa.fi:n perustajat Tommi ja Erik syksyllä 2015 omien korkeakouluopintojensa alkumetreillä. Kaksikko koki, että tuolloin beer pong -tarvikkeiden tilaaminen Suomeen oli äärimmäisen työlästä ja lisäksi erittäin kallista. Siksi Suomen beer pong -faneille haluttiin mahdollistaa parempi ja vaivattomampi ratkaisu, jota tultaisiin seuraavasta vuodesta lähtien tarjoamaan Beerpongkaupan toimesta. 

Puheet ja suunnitelmat konkretisoituivat tekojen tasolle vuonna 2016, kun Beerpongkauppa virallisesti perustettiin. Yritystoiminnan aloittaminen oli tietenkin jännittävä tapahtumaketju perustajakaksikolle, mutta nopeasti asiakkaat löysivät laadukkaat beer pong -tarvikkeet verkkokaupastamme omiin tarpeisiinsa. Vuodesta 2016 lähtien Beerpongkauppa on siis palvellut monipuolisesti beer pong -intoilijoita ja -harrastajia erilaisten tarkoitusperien kanssa. 

Alkuvuodesta 2024 Beerpongkaupan historiassa käännettiin uusi merkittävä sivu. Yritystä siihen asti erinomaisesti luotsanneet Tommi ja Erik päättivät myydä Beerpongkaupan Pongstat Oy:lle (https://www.pongstat.com/). Nelihenkisellä Pongstatin poppoolla onkin agendana kehittää Beerpongkaupasta entistäkin monipuolisempi ja toimivampi kokonaisuus, jossa perustajakaksikon upea kädenjälki tulee olemaan vahvasti esillä vastaisuudessakin. 

Jos sinulla on mitä tahansa kysyttävää tuotteistamme tai toiminnastamme, ole meihin yhteydessä joko sähköpostitse asiakaspalvelu@beerpongkauppa.fi tai puhelimitse numeroon +358 44 2725 755. Pyrimme vastaamaan yhteydenottoosi mahdollisimman nopeasti.

Beerpongkauppa - kaikki mitä beer pongiin tarvitset! 🏓🍺