Harkitse lahjaa, joka on hyödyllinen


Harkitse lahjaa, joka on hyödyllinen

Älä myöskään unohda lahjan antamisessa tärkeintä: lahjan pitää olla arvostettu. Mitä tahansa annat jollekulle, jos se annetaan rakkaudella ja harkitusti, sitä vaalitaan ikuisesti. Varaa siis aikasi, ajattele ja nauti rakkaiden ilahduttamiseksi tänä jouluna!

Juhlien päähenkilöstä riippuen lahja voi olla jotain rakastettuun harrastukseen liittyvää tai viskin ystäville laadukas viskisetti omalla kaiverruksella. Tai kylpypyyhkeitä, joihin on kaiverrettu nimikirjaimet. Toisaalta, jos juhlan sankarilla on jo kaikkea mahdollista ja mahdotonta, voisi ehkä lahjaksi ainutlaatuinen elämyspaketti.

Osta täydellinen lahja tutullesi

Ensimmäinen askel täydellisen joululahjan löytämisessä on miettiä, mistä lahjan ostaja todella pitää. Mitkä ovat hänen intressinsä? Mitkä ovat heidän harrastuksensa? Mikä saa hänet hymyilemään? Kun tiedät, mistä hän saattaa pitää, voit aloittaa etsimisen.

Jos aiot antaa lahjan yrityksen puolesta niin hyvä liikelahja tai yrityslahja voi olla esimerkiksi takki, huppari tai vaikka kangaskassi omalla logolla. Yritys voi myös jakaa erilaisia mainoslahjoja, kuten esimerkiksi avaimenperiä tai kyniä. 

Valitse lahja, joka jää mieleen

Ajatuksella valittu sisustuslahja, kuten kehystetty valokuva hänestä ja hänen läheisistään tai hänen lemmikkieläimestään on nappivalinta. Jos haluat todella tehdä vaikutuksen lahjan saajaan, kirjoita hänelle lahjaksi tunteellinen kirje tai pidä suoraan sydämestäsi tuleva puhe hänen syntymäpäivillään. Silloin pelkät kukat riittävät lahjaksi.

Joululahja voi myös olla yllätysmuki, joka alkuun näyttää mustalta. Mutta sinne kaadettaessa kahvia, mukista paljastuukin laadukas valokuva. Valitse valokuva jostain yhteisestä hetkestä, hänelle tärkeästä esineestä tai asiasta. Mikäli haluat lisätä lahjaan huumoria, voit ostaa lahjan, joka saa lahjansaajan suupielet nousemaan.